Декстър Лоурънс играе въпреки проблем с подколянното сухожилие, който очевидно

...
Декстър Лоурънс играе въпреки проблем с подколянното сухожилие, който очевидно
Коментари Харесай

Поставете на пауза разговора за проекта на NFL. Ето основната причина, поради която Джайънтс ще се опитат да спечелят последните два мача

Декстър Лоурънс играе макар проблем с подколянното сухожилие, който явно лимитира успеваемостта му. Той е с Джайънтс отдавна и има контакта, с цел да го потвърди.

Saquon Barkley беше единственият Джайънтс, който се върна с бърз опит при загубата на Коледа с 33-25 от Eagles във Филаделфия. Той беше на терена за 89 % от щракванията в нахлуване, сериозна сума за състезател на неговата позиция. Той няма договорка за сезон 2024.

Ако сте почитател, който погледна най-скорошната загуба и си намерения: „ Добре, Джайънтс не се засрамиха и въпреки всичко изгубиха — и това оказва помощ за Драфта на NFL “, би трябвало да поговорите с Лорънс и Баркли.

Ако сте почитател, който хвърля взор върху последните два мача от този сезон – домашен мачове против Рамс и Ийгълс в реванш от седмица 18 – и има вяра, че най-хубавият курс на деяние за франчайза е да се бори крепко и загубите грациозно, с цел да запазите избора си в топ пет, визитата в подготвителното оборудване на Giants е в ред.

След като ст...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР