Декорирането на може да бъде забавно и удовлетворяващо – и

...
Декорирането на може да бъде забавно и удовлетворяващо – и
Коментари Харесай

Неща, които карат дома ви да изглежда евтин

Декорирането на може да бъде занимателно и удовлетворяващо – и скъпо. Но от време на време, в опит да спестят пари, притежателите на жилища вършат прекалено много и резултатът е всичко друго, само че не и хубав. Добрата вест е, че можете да подредите дома си на ниска цена и елегантно, като избягвате някои постоянно срещани неверни решения за декориране.

Без значение от вашия бюджет задачата е една и съща: да добавите хубостта и жанр към дом.

Масово създавано изкуство

Дори и да не можете да си позволите скъпи картини, на прочут художник, то може да заложите на нещо не толкоз комерсиално, или да извършите сами картина за стената си. Вашият вход би трябвало да наподобява чист и изтънчен, тъй като това е първото нещо, което хората виждат, когато влязат в дома ви. Инвестирайте в няколко функционални мебели и неповторими творби на изкуството, с цел да поддържате пространството красиво  и използваемо. Като не забравяйте, че даже и евтина, една мебел може да бъде неповторима, в случай че вложите малко мисъл в това къде и по какъв начин да я позиционирате.

Тематични декори

Тематичното декориране работи добре в детската стая преди тийнейджърска възраст. След това тематиките за декориране би трябвало да бъдат сменени от стилове за декориране - и това изисква друг метод. Например, в случай че желаете да демонстрирате любовта си към морския бряг, можете да разпръснете няколко морски предмета из дома си, само че несъразмерното обилие може да го направи да наподобява като на ниска цена приморски мотел. Дяволът е в детайлите. Не претрупвайте дома си с предмети, единствено тъй като пасват на тематиката.

Твърде дребен килим
 2375820

 

Когато избирате килим, уверете се, че е задоволително огромен, с цел да пасне тъкмо под мебелите ви, с цел да не се носи просто в стаята. Килимът, който е прекомерно огромен, ще накара пространството ви да наподобява прекомерно претрупано, до момента в който прекомерно дребен килим наподобява инцидентно и, добре, на ниска цена.

Разхвърляни стаи

Оставянето на прекалено много неща върху кухненския плот е класическа неточност в декора. Изчистеният тип прави една стая да наподобява скъпа и в крайник с модата.
Намерете място за вашите неща, тъй че къщата ви да не наподобява разхвърляна. Има безкрайни способи да хакнете бъркотията си и да се отървете от нея вечно.

Сувенири

Добре е да се поглезите с няколко кичозни украшения, изключително по време на празниците или в детската спалня, само че прекалено много дребни скулптури на животни или клишета вършат дома да наподобява детски и на ниска цена. Изхвърлете надписа " Живей, смей се, бит " и изберете нещо, което в действителност приказва за това кой сте.
 2375818

Празни стени

Минимализмът също може да бъде изискан, само че прекомерно оголена идея може да сътвори на ниска цена изглеждащо пространство. Не прекрачвайте границата.

Основни осветителни тела

Заложете на положително осветяване. Тъмните стаи наподобяват евтини. Тази лесна корекция може да трансформира една остаряла спалня или вход в естетически прелестно пространство.

Комплекти мебели

Оборудването на спалня с подобаващ комплект от огромен магазин може да е елементарно, само че не е безусловно на ниска цена и може да направи стаята да наподобява като всички останали.
Смесването и съчетаването на стилове, тъкани и дърво е изобретателен метод за декориране с стеснен бюджет и ще направи дома ви да наподобява ужасно. Изберете единствено един или два продукта от еднакъв магазин, тъй че домът ви да не наподобява като фотосесия от азбучник.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР