Декларирам чрез вас пред обществото, че твърдението, че съм заплашвал

...
Декларирам чрез вас пред обществото, че твърдението, че съм заплашвал
Коментари Харесай

Пиарът на Младост отрече да е заплашвал служители на общината

" Декларирам посредством вас пред обществото, че изказванието, че съм заплашвал чиновници е безспорна неистина ". Това декларира Петър Кърджилов, който отговаряше за връзките с обществеността в регион " Младост ", във връзка обява във вестник " Труд " от 31 май 2018 година
Припомняме, че през вчерашния ден (31 май) Столичният общински съвет избра вместо Петър Кърджилов, проектант Румен Русев за краткотраен кмет на региона, защото титулярът Десислава Иванчева и заместничката ѝ Биляна Петрова са в ареста по обвинявания в рушвет в изключително огромни размери.
От публикацията в изданието излиза наяве, че към 20 чиновници от архитектурния и инженерния отдел в администрацията на региона са изпратили сигнал до Столичния общински съвет, че обстановката на работното им място е ужасяваща и не могат да извършват отговорностите си, защото " царува безпорядък ".
" По никакъв мотив и късно не съм заплашвал чиновници, нито с това, което се твърди като имитация в обявата - " за подписалите ще има последици ", нито по какъвто и да е различен метод ", декларира Кърджилов.
" Призовавам " Труд " да посочат поименно чиновниците, които са споделили тази неистина, с цел да мога да потърся правата си в съда за клюка. В противоположен случай, ще подам в съда иск за клюка против " Труд ", приключва Петър Кърджилов.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР