Декларацията от срещата на НАТО във Вилнюс е изпълнена с

...
Декларацията от срещата на НАТО във Вилнюс е изпълнена с
Коментари Харесай

Джан Дзюн: НАТО е тази, която създава проблемите в глобалната сигурност

Декларацията от срещата на НАТО във Вилнюс е „ изпълнена с манталитета от Студената война и идеологически предубеждения, както и с неоснователните офанзиви и обвинявания против Китай “, съобщи Джан Дзюн, непрекъснат представител на страната в Организация на обединените нации на извършеното на 13 юли съвещание на международната организация.

НАТО твърди, че е районната организация, само че надвишава избраните от самите контракти географски обхвати, уголемява се на Изток, даже до Азиатско-тихоокеанския район и участва по целия свят, което оказва негативното въздействие върху световната сигурност, уточни той.

„ Алиансът, обявявайки се за бранител на „ учредения на правила интернационален ред “, неведнъж нарушава интернационалното право и базовите правила на интернационалните връзки, намесвайки се във вътрешните работи на други страни, предизвиквайки войни, бомбардирайки дипломатически задачи, убивайки цивилни хора. Всичко това демонстрира, че НАТО е тази, която основава проблемите “, добави още Джан Дзюн.   
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР