Декларацията на партията на Веселин Марешки Воля срещу недопустимото държание“

...
Декларацията на партията на Веселин Марешки Воля срещу недопустимото държание“
Коментари Харесай

Комисията по корупция заби жесток шамар на Марешки! Цялото Народно събрание обърна гръб на “Воля”…

Декларацията на партията на Веселин Марешки Воля против „ неприемливото поведение “ на Волен Сидеров беше отхвърлена от Комисията по корупция и парламентарна нравственос с ръководител Борис Ячев от Обединени патриоти, оповестява “Флагман.бг”.

Декларацията беше адресирана до Народното събрание и в нея се споделяше, че то се  разграничава от обществените изказвания на водача на Атака Волен Сидеров, в които е било забъркано даже името на основния равин на Израел.

В декларацията са посочени думите на Сидеров: “Представяте ли си вицепремиер споделя нещо за основния равин – той е подобен, онакъв, еди какъв си. Той престава да съществува като политическа персона,  а може би и като физическа. Не знам какво щеше да последва “.

Депутатите на Марешки декларират, че като парламентаристи считат, че е „ безусловно неприемливо български народен представител да прави внушения за физическа разпра от страна на лидер на която и да е вяра “.

В умозаключение Воля приканва всички политици да демонстрират нужната отговорност, да се въздържат от недомислени и неразумни изказвания, които вредят на престижа на институциите, само че слагат България в неудобно състояние по отношение на страни, с които има дългогодишни другарски връзки.

От Воля считат, че изказванията на Сидеров са неприемливи, а държанието на един народен представител би трябвало да е тъкмо противоположното – за почтеност, морал и национализъм.

Партията на Марешки се обръща към цялото Народно заседание да одобри декларацията, с цел да се разграничи от сходно държание.

Декларацията обаче получи единствено два депутстаки гласа поддръжка в Комисията по нравственос и беше отхвърлена.
loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР