Декларация няма да имаме на днешното заседание на централния съвет.

...
Декларация няма да имаме на днешното заседание на централния съвет.
Коментари Харесай

Карадайъ: ДПС ще се яви самостоятелно на изборите

" Декларация няма да имаме на днешното съвещание на централния съвет. Като централния ни съвет мина по следния дневен ред: Анализ на настоящата политическа информация по райони, тъй като сме в предизборна обстановка. Основният предмет на централния ни съвет беше точката за приемане на решение за процедурни правила и критерии за номинация на претенденти и съответните решения, свързани с изборите ", сподели той.

Ръководителят на Центалния избирателен щаб е Мустафа Карадайъ, разгласи самият той, като в него влизат още членове на Централното оперативно бюро и на Централния действен съвет на младежкото.

" Най-важното решение е, приема процедурни правила и критерии за идните избори. Имаме един главен аршин, избираема персона с публичен престиж, която споделя концепциите на Движение за права и свободи и на либерализма. Единствената смяна, която имаме от други избори е датата и периодите ", разгласи ръководителят на Движение за права и свободи.

На журналистически въпрос до какъв брой е била значима срещата му с турския президент Реджеп Тайип Ердоган, Карадайъ съобщи:

" Като политици в България, ние не сме затворени в пространството като част от евроатлантическото семейство: Европейския съюз и НАТО ние имаме сътрудници и съдружници. Освен това ние имаме съседи и интернационална и геополитическа активност, без значение дали сме на власт или в съпротива. Ние несъмнено би трябвало да се виждаме и имаме сътрудници, с които се виждаме ".

Той добави, че в енергийната рецесия, в която се намира България, Турция е една от страните, които играе значима роля за доставките на газ и въобще на първични материали в енергетиката.

" Политическото управление е доста благосклонно и добре гледа към своите съседи, в частност и към България в този развой ", добави той.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР