ДЕКЛАРАЦИЯ! Ние майките на деца и лица с увреждания от

...
ДЕКЛАРАЦИЯ! Ние майките на деца и лица с увреждания от
Коментари Харесай

Майките от ”Системана ни убива”: Нямаме нищо общо с Ралица Енева

ДЕКЛАРАЦИЯ! Ние майките на деца и лица с увреждания от ИК на НГИ ”Системата ни убива ” сме длъжни да реагираме на публикуваната от някой жълти и електронни медии, зле скалъпена неистина! Декларираме, че нямаме нищо общо с цитираната госпожа Ралица Енева (на фотографията под декларацията), която на гърба на ориста на личното си дете е развила чудовищна кариера в региона на благотворителността с набиране и харчене на средства.
(А единствено тя ли е?) Истината постоянно излиза на яве, само че истината е, че в инициативния комитет и в учредителното заседание на нашата гражданска самодейност, не участва името на Ралица Енева. Не участва и в описите на подкрепящите ни над 1500 индивида, импортиран в Народното събрание. Твърденията ни могат да се проверат.

Доказуемо е. Другото несъмнено нещо е, че тя е част от всички тези майки, които след присъединяване си в митингите през 2018г, с тениски на Системата ни убива, и няколкото селфита, които са си създали, взеха решение, че е " редно " да осребрат разходките си по площада. Направиха си набирателни сметки, проведоха си базарчета, участваха в набиратени акции, абонираха се за Българската Коледа, манипулираха обществеността, употребявайки децата си, с цел да будят състрадание, а част от тях взеха решение, че може и в политиката да вземат участие, като влезнаха в изборните описи за общински съветници (толкова и съумяха де). Всъщност битката им завърши там някъде, в случай че въобще в миналото са се борили за освен това от персонални облаги. Тази интензивност за нас е непозната. Ние години се борим за законодателство, което да е за всички. Никога не сме търсили персоналната полза. Никога не сме имали даритски сметки.

Напротив, постоянно сме се противопоставяли на егоистичното избавяне по единично. Изразявали сме мнението си неведнъж и хората, които ни поддържат и са компактно до нас, знаят че нямаме нищо общо с порочната и деградираща скица в която доста се включиха. Няма да допуснем да ни пришиват към всичко това. Обществото в този момент се шокира от показаното, а ние от дълго време сме шокирани от наглостта и безочието на някои хора. Наглостта даже стигна до там да се подменя и истината за събитията към митингите и оставката на Валери Симеонов. Поставени лица/майки бяха вкарани в студиата на малките екрани, когато ние давахме брифинг на паветата, там където извоювахме оставката на Валери Симеонов. Нас ни духаше още веднъж вятъра, а отказалите се от митинга, седяха гримирани в студиото, където обясняваха, че оставката нищо не значела, и че се бил изместил фокуса на митингите. Изместил им се е фокуса очевидно от благотворителността, която по този начин добре ги храни. Сега към този момент всички видяха каква е истината, а лъжите и операциите по наш адрес ще продължат, тъй като сме неуместни и вършим това което би трябвало, за смут на всички с нечисти планове.

ИК на НГИ " Системата ни убива "
Вера Иванова
Кристина Николаева
Нели Димитрова
Димитрина Русева
Ирена Юручка
Илиана Маринова

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР