Деклан Райс разкри, че съотборникът му в английския отбор Джон

...
Деклан Райс разкри, че съотборникът му в английския отбор Джон
Коментари Харесай

Звездата на Арсенал Деклан Райс разкри неудобен чат за титлата с Джон Стоунс от Манчестър Сити по време на задължение в Англия

Деклан Райс разкри, че съотборникът му в британския тим Джон Стоунс е не запомнил, че Манчестър Сити ще играе идващия път против Арсенал по време на неуместен диалог.

Сити е хазаин на Артилеристите в колосален конфликт на върха на таблицата на Висшата лига в неделя. Отборът на Микел Артета е първи, една точка над третия Сити, а Ливърпул е втори. Но Стоунс нямаше визия, че Сити играе против Арсенал, до момента в който противникът Райс не му сподели, до момента в който дуото беше на работа в Англия.

Райс сподели: „ Първия ден, когато пристигнах тук, видях Джон Стоунс и той не даже не знам, че ще играят с нас идващия път! Когато е надалеч от футбола, той обича да е със фамилията си и да се изключи и разбирам това.

„ Той обича да играе един мач едновременно. Казах „ следва огромна игра “, а Джон сподели „ с кого играеш? “ и аз споделих " имаме ви доста! " Той сподели " о, да! " Като момчета имаме малко закачки, само че вътрешно знаем какъв огромен мач ще бъде. Потенциален решителен купата, ще бъде доста с напрежение.

„...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР