Деклан Райс призна, че играчите на Арсенал са останали разстроени“

...
Деклан Райс призна, че играчите на Арсенал са останали разстроени“
Коментари Харесай

Деклан Райс прави обещание на Арсенал и изпраща предупреждение на съперниците си за титлата след отпадането от Шампионската лига

Деклан Райс призна, че играчите на Арсенал са останали „ смутени “ от отпадането им от Шампионската лига – само че даде обещание „ огромна реакция “.

Арсенал изпадна от Европа след провалянето си от Байерн Мюнхен на четвъртфиналите и второ проваляне за четири дни оставя целия им сезон на ръба. Полузащитникът на " артилеристите " Райс призна, че доста съжаляват против Байерн, изключително откакто не са се възползвали от преднината в първия мач.

Райс сподели: „ Да, изкормени сме. Наистина сме обезумели. Просто е мъчно да се опише с думи, тъй като явно по време на двата мача имахме страховит късмет да поведем с 2-0 в първия мач.

‌„ След това имахме сложна задача, тъй като изоставаше с 2-1, успяхме да го върнем на 2-2. Идваме тук след неделя, нали знаете, чувствайки се освежени, чувствайки се подготвени. Виждате реакция изключително през първото полувреме.

„ Играхме с убеденост, просто ни липсваше това острие. Но още веднъж се свежда до наказванията и, знаете, ние позволяваме гол, който не наподобява н...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР