Деклан Райс е играч, за който се твърди, че е

...
Деклан Райс е играч, за който се твърди, че е
Коментари Харесай

Бербатов: Ще е странно, ако Манчестър Юнайтед привлече Деклан Райс

Деклан Райс е състезател, за който се твърди, че е наблюдаван от Манчестър Юнайтед от известно време, само че няма публична оферта за него към момента. Възможно е полузащтникът да се реалокира през 2023 година, до момента в който Уест Хем се приготвя за предложения през идващия трансферен прозорец, само че Димитър Бербатов не счита, че " алените дяволи "   ще се причислят към конкуренцията за подписа на 24-годишния футболист, особено при сума от над 100 милиона паунда, защото те вложиха съществено в бразилския национал Каземиро, който впечатлява с изявите си с екипа на Юнайтед.

" Всичко се свежда до това какво желае мениджърът и по какъв начин вижда тима в главата си. Деклан и Каземиро играят на една позиция, само че главната разлика сред тях е, че единият е на 24 години, а другият на 30 години. Единият постепенно върви към края на кариерата си, а другият към момента даже не е в разцвета си и създава футбол със ужасно качество. Разбира се, клубовете ще преследват Деклан Райс и главното нещо, което той ще желае от новия си клуб, е обещанието, че ще играе.

Ако отиде в Манчестър Юнайтед, тогава той ще желае да играе и няма да желае да седи на пейката. Той няма да отиде в Манчестър Юнайтед, в случай че счита, че има късмет да бъде запаса на Каземиро. Би било необичайно, в случай че " алените дяволи " купят Деклан Райс, като се има поради, че те преди малко купиха Каземиро от Реал Мадрид. Единствената опция, която имате, е да играете с тях едновременно, само че в случай че го извършите, ще би трябвало да пожертвате различен полузащитник, който играе по-напреднала роля нагоре по терена ", показа Бербатов.

Райс е привързан с контракт с Уест Хем единствено до 2024 година, само че това съглашение включва опцията за в допълнение удължение с 12 месеца и това е, което оказва помощ да резервира желаната цена висока в посока към това, което може да бъде основен трансферен прозорец в неговата кариера.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР