Декември почти е тук, което значи, че от снежното време

...
Декември почти е тук, което значи, че от снежното време
Коментари Харесай

Тенденция назаем: ботуши с грайфери

Декември съвсем е тук, което значи, че от снежното време ни разделят малко дни. Но даже и да няма сняг, студът е задоволително съображение да потърсим задоволително комфортни и топли ботуши, които да ни оказват помощ да преживеем зимата безболезнено.
 Цветни, кожени, с колан, пухенки - кои са палтата за зима 2022-2023 година
5 палта, които да носим тази зима

И ще ни служат и през идващите

Според стилните издания, това несъмнено са ботушите (и ботите) с дебела подметка с грайфери. На пръв взор може да наподобяват груби, само че в действителност това е един много удобен за студено време модел.

Грайферите ни подсигуряват сцепление, на което да разчитаме, когато на открито е мокро, хлъзгаво и заледено. Освен това подметката е задоволително дебела, с цел да ни държи малко по-далеч от студената земя.
 Снимка 596408

Допълнителен плюс е, че този вид обувки могат да се носят с всевъзможен жанр облекла - за нехаен ден в офиса с панталон или рокля, за уикенд разходка измежду природата с термо панталон и яке, за през целия ден в придвижване с джинси и елегантно палто.
 Снимка 596404

Още един плюс, който си коства да изтъкнем - ботушите с груба подметка са настоящи както за дамите, по този начин и за господата.
 Снимка 596406

Можем да изберем сред модели от естествена или еко кожа, гумени или пък вид високи кецове с връзки.
 Снимка 596405

Цветовете също са по наш избор, като наклонността от предходната година за ботуши в бяло и ярко бежово остава и през тази.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР