Декември настъпи преди седмица и предстоят безброй подаръци, стоки за

...
Декември настъпи преди седмица и предстоят безброй подаръци, стоки за
Коментари Харесай

Какво пазаруваме през различните месеци от годината?

Декември настъпи преди седмица и предстоят безчет дарове, артикули за дома и неща, които сме не запомнили да купим през годината. foodpanda изброи най-хубавите артикули за закупуване всеки месец, плюс празниците, когато ще намерите положителни оферти, както и движимостите, с които хората най-често се сещат, че би трябвало да се снабдят през въпросния месец.

Януари - С новата страница в календара идва и нов старт за покупките. През този месец, всеобщо хората мислят за спорт, с цел да се оправят с насъбраните килограми по време на коледните празници. Фитнес уреди и спортно облекло изобилства измежду покупките.

Февруари - Това месецът на любовта и изненадите. През този месец се усеща растеж в продажбите на облекла, вино и шоколад в обилие.

Март - През март няма огромни празници, само че това не значи липса на продажби. Подходящо е да мислите за летни аксесоари за къщата, да вземем за пример барбекю.

Април - Покрай Великден продажбите се ускоряват, също така април е подобаващ месец за пролетно разчистване, което непроменяемо върви и с разноски за нови покупки за дома.

Май - През този месец стартира голям брой разпродажби на зимни артикули, както и промоционални пакети за ранни записвания за летни почивки.

Юни - Може да е един от по-кратките месеци в годината, само че предлагането на благоприятни условия за закупуване на артикули на положителни цени е реалност. През юни се регистрира растеж на продажбите на долни дрехи и бански.

Юли - Обикновено температурата се покачва през юли, само че цените на някои продукти падат. Подходящо е да закупите бижута, мебели, спортни артикули.

Август - Училищните принадлежности са измежду най-купуваните през август, с презумпцията, че ще са по-евтини от през септември. Август е подобаващ месец за пазаруване на техника.

Септември - Започнете да се оглеждате за зимни артикули. През септември се усилва и търсенето на козметика.

Октомври - Бум на запазване на зимни ваканции и пазар за есенни облекла. Ученическите такъми също регистрират огромен растеж, както и детските облекла.

Ноември - Месецът на Черен петък. Благодарение на този ден през ноември има растеж на продажбите на съвсем всичко- облекла, козметика, техника, аксесоари за дома.

Декември - Краят на годината е единствено началото за отстъпки в някои продуктови категории. Потърсете продажните цени на тези продукти през декември:

- Електроника - Сделките за електроника от Черния петък от края на ноември ще се пренесат в новия месец:

- Играчки - Играчките са известен коледен подарък, а магазините нормално са домакини на огромни разпродажби.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР