Декември е и е време за най-любимите и очаквани празници

...
Декември е и е време за най-любимите и очаквани празници
Коментари Харесай

Календар 2023/2024: Кои дни ще почиваме по Коледа и Нова година, идеи за отпуска

Декември е и е време за най-любимите и предстоящи празници през годината. Време за домакински уют, срещи с околните и обичани хора, пътувания и жадувана, зимна отмора.

През този месец има опция за доста почивни дни, съчетаване със събота и неделя и опция за отпуска , която да удължи удоволствието.

Ако към момента не сте създали своя проект, ще ви помогнем с няколко хрумвания и потребни насоки .
 iStock/Getty Images
През декември формалните почивни дни са пет към Коледните празници - 23 декември (събота), 24 декември (Бъдни вечер, неделя), 25 декември (Коледа), 26 декември (Коледа) и 27 декември .

И три за Новогодишните празници - 30 и 31 декември (Нова година), които се падат събота и неделя, а също и 1 януари 2024-та (Първият ден на новата година). 2 януари е неучебен ден, само че е работен.
 почивнидни.com

Около Коледа имате опция да си вземете отпуска 28 и 29 декември и по този начин вместо 5 дни, да имате 9 дни (от 23 до 31 декември вкл.) почивни.
Около Нова година може да си вземете отпуска 2, 3, 4 и 5 и по този начин вместо единствено 3, ще имате 9 почивни дни за Нова година.
 почивнидни.com
А в случай че решите да вземете отпуска и към Коледа, и към Нова година , то тогава ще се насладите на едни дълги, коледно-новогодишни почивни дни – те ще станат тъкмо 16, което е оптималният вид за една същинска почивка, в случай че несъмнено шефовете ви разрешат това.
 iStock/Getty Images
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР