Декември е доста натоварен месец за принцесата на Уелс. Заедно

...
Декември е доста натоварен месец за принцесата на Уелс. Заедно
Коментари Харесай

Когато най-верният човек на Кейт Мидълтън я изостави

Декември е много претрупан месец за принцесата на Уелс. Заедно със брачна половинка си тя беше в Съединени американски щати за връчването на Earthshot Prize - пътешестване, което се очакваше с неспокойствие от месеци. Освен това приготвя специфичен коледен концерт, на който самата тя ще свири.
 Кейт Мидълтън, концертът й в Уестминстърското абатство и коя коледна ария ще пее
Пореден самоуверен ход от Кейт Мидълтън

Принцесата ни дава опция за избор

На фона на всички задължения преди празниците обаче Кейт Мидълтън се оказа без най-верния си асистент. От юни 2020 година до преди дни Хана Кокбърн-Лоджи беше дясната ръка на принцесата.

Кокбърн-Лоджи беше в ролята на персоналната секретарка на принцесата, която провежда ежедневните й задължения. Тя беше край Кейт около Мегзит - напускането на кралския двор от принц Хари и Меган Маркъл.

Също по този начин беше виновна за огромната организация на Карибското турне на принц Уилям и Кейт Мидълтън. Преди да работи за нея, Хана Кокбърн-Лоджи има над 20-годишен стаж във Външното министерство на Англия.

Официална причина за напускането й не е обявена, само че от двореца Кенсингтън към този момент са пуснали публикация за позицията на персонален секретар на Кейт Мидълтън. Междувременно ролята се извършва от досегашната асистентка на Кокбърн-Лоджи Натали Бароус.
 Снимка 598390

От Royal Central ни припомнят, че всеки работещ член на кралското семейство има персонален секретар. В отговорностите му е да провежда всекидневието на началника си, да го съпровожда на публични събития и визити, както и да е неговите " уши и очи ".
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР