Дежавю! (вече видяно на френски), така лаконично кметът на Варна

...
Дежавю! (вече видяно на френски), така лаконично кметът на Варна
Коментари Харесай

Портних: Областният управител осакатява бюджета на Варна

Дежавю! (вече забелязано на френски), по този начин сбито кметът на Варна Иван Портних стартира своя коментар по отношение на обжалването от страна на регионалния шеф Марио Смърков на решения на Общинския съвет, съобщи кореспондент на Varna24.bg .

Припомняме, че през вчерашния ден на собствен брифинг губернаторът заяви, че ще апелира във Върховния административен съд, решение на Административния съд в морския град, касаещо продажбата на 16 общински парцели - общо 140 декара.

С това, продължи кметът, бюджетът на Варна остава сакат.

Интересното, съгласно него, е че обжалването става в последния вероятен за това период, а редом е и в дните преди изборите. Така държавната администрация на Радев стана част от предизборната обстановка, добави Портних, който даде брифинг в постройката на общинската администрация.

На него участва и ръководителят на Общинския съвет - Тодор Балабанов. В 16-те страници на обжалването на регионалния шеф има единствено политически причини, в общи линии философстване, сподели на собствен ред той и продължи: че очевидно Областна администрация има слаб юридически екип. Обжалва се целесъобразността, а не законността на решението на Общинския съвет.

Самият Балабанов е завършил  “Право " и “Финанси "  във Великотърновския университет “Св. Св. Кирил и Методий ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР