Дебютът на Лионел Меси в Мейджър Лийг Сокър (МЛС) ще

...
Дебютът на Лионел Меси в Мейджър Лийг Сокър (МЛС) ще
Коментари Харесай

Дебютът на Лионел Меси в Мейджър Лийг Сокър се отлага за 26 август

Дебютът на Лионел Меси в " Мейджър Лийг Сокър " (МЛС) ще бъде на 26 август, откакто завръщането на " Интер Маями " в елита беше отсрочено поради класирането на тима на четвъртфиналите на Купата на лигата.

Меси вкара в трети следващ мач за " Интер " при успеха с 3:1 над " Орландо Сити " предходната седмица, помагайки им да продължава измежду най-хубавите осем състава.

Аржентинецът добави още два гола в понеделник, с цел да изпрати тима на четвъртфиналите след триумф над ФК Далас с 5:3 след осъществяване на дузпи и 4:4 в постоянното време, написа Българска телеграфна агенция.

Интер ще се изправи в идващия кръг против ФК Шарлот в петък, а по-късно един от двата клуба ще играе на 19 август или на финала за Купата на лигата, или в мача за третото място.

Първоначално беше планувано Интер да излезе против Шарлот вкъщи при завръщането си в лигата на 20 август, само че срещата е отсрочена.

" Новата дата на дуела следва да бъде оповестена ", се споделя в изказване на МЛС.

" Засега наподобява, че първият мач на Меси в МЛС ще бъде в събота (26 август) като посетител Ню Йорк Ред Булс ", прибавиха от Лигата.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР