Дебютът на Жозе Моуриньо начело на Тотнъм Хотспър започна отлично,

...
Дебютът на Жозе Моуриньо начело на Тотнъм Хотспър започна отлично,
Коментари Харесай

Моуриньо започна с победа в Тотнъм, но...

Дебютът на Жозе Моуриньо отпред на Тотнъм Хотспър стартира чудесно, само че приключи с треперенe, откакто тимът му водеше с 3:0, Хоспър позволиха Уест Хем да понижи резултат до 3:2 и в случай че имаше още няколко минути, то не се знаеше дали ''чуковете'' нямаше да стигнат и до равенството, с което да вгорчат дебюта на Специалния. Все отново това не се случи и ''шпорите'' завоюваха мача с 3:2.

В хода на целия мач гостите от Северен Лондон преобладаваха, а резултатът откри Хюн-мин Сон в 36-ата минута. Деле Али взе топката край тъчлинията и лежащ подаде на корееца, който проби към вратата на Роберто и с добър удар откри резултата. През второто полувреме гостите стартира мощно и в 48-ата минута Лукас Моура приключи контраофанзива след пас на Сон. Миг по-късно и Хари Кейн се разписа, правейки резултата 3:0 след удар с глава, с което означи 175-ия си гол за Тотнъм.

В 73-ата минута „ чуковете” понижиха резултата посредством Михаил Антонио, който с мощен удар с десния крайник матира Паоло Гацанига. Домакините вкараха в последната минута посредством Деклан Райс, който от близко засече топката, само че бе в засада и след намесата на ВАР голът бе анулиран. Все отново в 6-ата минута на добавеното време Анджело Огбона направи 2:3, само че за повече - нямаше време.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР