Дебютът на Жоао Феликс в Челси започна добре, като португалецът

...
Дебютът на Жоао Феликс в Челси започна добре, като португалецът
Коментари Харесай

Червеният картон на Феликс ще коства над 2 милиона на Челси

Дебютът на Жоао Феликс в Челси стартира добре, като португалецът сподели част от магията си в първото си полувреме за „ сините “, но приключи пагубно - с изпъждане. Дългокосият атакуващ футболист получи червен картон за извънредно влизане против Кени Тете от Фулъм в центъра на терена.

Сега Феликс е изправен пред наказване от 3 мача във Висшата лига, което ще му попречи да играе против Кристъл Палас, Ливърпул и още веднъж против Фулъм на „ Стамфорд Бридж “. А въпросната глоба ще удари и Челси по джоба, освен това много съществено на фона на скъпия му наем от Атлетико Мадрид.

Лондончани заплатиха на " дюшекчиите " 10 милиона английски лири, с цел да подпишат с Феликс до края на май. „ Синият “ клуб също по този начин се съгласи да изплаща цялостните хонорари на 23-годишния състезател - 270 000 паунда на седмица. Това значи, че целият наем ще им коства към £16 милиона.

Проста сметка демонстрира, че Феликс коства на Челси към 760 000 паунда на мач от Висшата лига. Това значи, че Челси ще заплати към £2,3 милиона по време на трите мача, за които нападателят няма да бъде разполагаем.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР