Дебютът на Греъм Потър начело на Челси ще бъде и

...
Дебютът на Греъм Потър начело на Челси ще бъде и
Коментари Харесай

Греъм Потър не е бил зрител, футболист или треньор в Шампионска лига

Дебютът на Греъм Потър отпред на Челси ще бъде и първи мач на новия управител на " сините " в Шампионската лига като треньор, футболист или елементарен почитател, призна самият той на конференция преди срещата с Република България Залцбург.

Запитан дали в миналото е гледал мач от най-престижния клубен шампионат онлайн, Потър отговори: " Не мисля. Връзката ми с Шампионската лига досега бе само на равнище елементарен почитател на футбола ".
 Отложиха Челси - Ливърпул, както и още два мача от Висшата лига
Отложиха Челси - Ливърпул, както и още два мача от Висшата лига

Заради погребението на кралица Елизабет Втора

Потър оглави двукратните спечелили в Шампионската лига след отстраняването на Томас Тухел, който завоюва втория трофей за " сините " през 2021. Германецът потегли мъчно тази година и до раздялата се стигна след проваляне с 0:1 против Динамо Загреб. Милан също е в група " Е ".

47-годишният англичанин няма история в евротурнирите като футболист, само че като управител към този момент има триумфи.

" Имам опит в Лига Европа с Йостерзунд, с който спечелихме посещение на Галатасарай и даже излязохме от груповата фаза ", сподели Потър, който прекара седем години в шведския клуб.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР