Дебют в професионалния футбол… Понякога е интересно как една среща

...
Дебют в професионалния футбол… Понякога е интересно как една среща
Коментари Харесай

Мач като мач?! Кошмарните дебюти във футбола

Дебют в професионалния футбол… Понякога е забавно по какъв начин една среща може да предопредели цяла кариера в даден отбор. За феновете на статистиката този мач не се отличава по никакъв метод от тези, които ще го последват. Въпросът обаче е в това, че не са малко случаите, в които таман поради „ този мач” даден състезател не помирисва терен.

Ринг свободен: Фенове vs. футболисти

Напрежението в първия мач идва от всички вероятни направления. Фенове, треньори, анализатори и медии има огромна възможност да стартират с изводите дали ставаш или не. За самият футболист мощният дебют несъмнено е извор на спомагателна убеденост. Уейн Рууни, Серхио Агуеро и Рууд ван Нистелрой са христоматийни образци в това отношение.

Запознайте се с най-мръсните 9 в историята на футбола

Най-странните и грозни футболни талисмани

Нашият фокус обаче е ориентиран другаде: към тези футболисти, в чийто глави след „ този мач” първо е изникнал въпросът: „ Не може ли изначало?” Предлагаме ви ранглиста от 15-ина играчи, които или не са получили втори късмет, или не са съумели да възстановят след ужасяващото начало. Е, с цел да не бъдем напълно черногледи има и такива, които даже сега се любуват на чудесни кариери.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР