Дебора започна с питиетата още с влизането в Къщата в

...
Дебора започна с питиетата още с влизането в Къщата в
Коментари Харесай

Дебора се натряска до козирката с влизането във ВИП Брадър! След луди скандали с Луна заспа на масата

Дебора стартира с питиетата още с влизането в Къщата в Нови хан и малко преди среднощ към този момент мощно заваляше думите. Чалга изпълнителката даже се скара със своята колежка Луна, като двете си размениха остри реплики и закани за физическа разпра единствено няколко часа след старта на риалитото. "Момиченце, не ми отговаряй, ще ти хвръкне главата! ", закани се Луна.

Излагацията на Мис Северозападна България продължи със заспиването й на масата в трапезарията пред погледите на останалите съквартиранти, което принуди Големият брат да я извика в изповедалнята.

След къс престой там Дебора се върна клатушкайки се при съквартирантите и ги помоли да й създадат кафе, с цел да се съвземе.

Циркът с чалга изпълнителката обаче не спря до такава степен. Поведението на миската тормози сътрудника й Константин, който избра да спи в една стая с Луна, вместо да дели постелка с Дебора. В желанието си обаче да му помогне с багажа, някогашната на Илия Царски се заразхожда из Къщата с разкопчана рокля, а опитите на съквартирантите да я накарат да си я закопчае се оказаха несполучливи.

Екшънът с присъединяване на Дебора продължи и на идната сутринта, когато съквартирантите бяха разграничени на два лагера - индианци и каубои. В племето попаднаха Луна и Дебора, които продължиха разправията си от вечерта. "Алкохоличка. Ще те сритам по задника и ще ми станеш единствено на индианка. Ще ти шибна два шамара. Е*ахти алкохоличката ", изригна Луна и даже си разреши да побутне колежката си.

"Не ме пипай, че ще ти изхвръкнат очилата. Ще те осъждам за всяка дума, която кажеш ", отговори й Дебора.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР