Дебора Михайлова най-накрая се усмихва след преживения ужас през лятото.

...
Дебора Михайлова най-накрая се усмихва след преживения ужас през лятото.
Коментари Харесай

Вижте Дебора месеци след преживения ужас - бори шевовете с усмивка

Дебора Михайлова най-сетне се усмихва след преживения смут през лятото. 18-годишната разгласява първи фотоси в Инстаграм профила си. 

Тя се снима усмихната на фона на есенните листа. Това са едни от първите фрагменти, които момичето разгласява в обществените мрежи след жестокото посягане против нея. 



Припомняме, че през юни 26-годишният Георги Георгиев подстрига и наряза с 18-годишното момиче от Стара Загора. Случаят стана обществено прочут месец по-късно и провокира вълна от бурни реакции и митинги в цялата страна.

Разследването против Георги завърши в събота и следва докрая на седмицата да бъдат предявени материалите по делото. Обвиненията против Георги Георгиев са три - закана с ликвидиране, която била отправяна 6 пъти - от април до 26 юни, нощта на гаврата. Второто обвиняване е осъществена насила, която се показва в душене и стригане с машинка. Като самата машинката не е открита. И третото е две междинни телесни повреди. Едната е обезобразяването - 18 рани, породени с макетното ножче, а втората е черепно-мозъчна контузия.

Междувременно стана ясно, че Дебора, която към момента се възвръща от контузията, обича да пее. От изявленията и в обществените мрежи виждаме, че работи с музикалния продуцент Галин, с който записва първата си ария. 
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР