Дебатите за вота на недоверие стигнаха комична точка. Депутатите решиха

...
Дебатите за вота на недоверие стигнаха комична точка. Депутатите решиха
Коментари Харесай

Петков се хвали, че летял на 8 хил. км без кислород, Костадинов му припомня за увреждането на мозъка

Дебатите за вота на съмнение стигнаха комична точка. Депутатите взеха решение да си мерят силите кой е бил в казарма и кой какъв брой е съдействал за българската войска.

От трибуната на Народното събрание водачът на „ Възраждане “ Костадин Костадинов напомни, че като канадски жител Кирил Петков не е ходил в казарма и надали е способен по въпроса, минимум да приказва за бойни самолети.

Не закъсня и отговора на Петков: „ Докато вие сте стояли в казарма аз съм летял на 8 хиляди километра без О2, с цел да избавям български жител “, съобщи съпредседателят на Политическа партия.

„ В казармата не се стои, това е работа, само че приписвам това на обстоятелството, че сте летели на 8 хиляди километра без О2, тъй като дефицита му води до тежки мозъчни повреди “, съобщи на собствен ред Костадин Костадинов.

Припомняме, че през 2021 година Кирил Петков се опита да си припише спасяването на починалия наш планинар Боян Петров. Вдовицата на Петров обаче след дълго безмълвие не устоя и избухна във Facebook и упрекна Кирил Петков в неистина.

„ Не ми е прелестно, че по този начин огромно се лъже напоследък за това което се случи в Тибет 2018. Разбирам жаждата за внимание, само че тя не оправдава нито една неистина! Една неистина повторена доста пъти не прави истина! И всеки който популяризира и толерира неистини е също измамник. Ето тук и леко поднесена истина. Амин! “, написа тогава Радослава Ненова. 
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР