Дебатите по миграционната политика на САЩ доведоха до словесен сблъсък

...
Дебатите по миграционната политика на САЩ доведоха до словесен сблъсък
Коментари Харесай

Тръмп предупреди конгресмен на демократите да „внимава“

Дебатите по миграционната политика на Съединени американски щати доведоха до вербален конфликт сред президента Доналд Тръмп и демократката Максин Уотърс, член на Камарата на представителите на американския Конгрес, съобщи Би Би Си.

Уотърс прикани към протест на държавното управление и администрацията на Тръмп.

Тя разяснява случая от уикенда, при който говорителката на Белия дом Сара Сандърс беше изгонена от ресторант в щата Вирджиния поради това, че работи за Тръмп.

По думите на Уотърс, казусът във Вирджиния е образец за това какво би трябвало да бъде отношението към президентската администрация.

" Ако видите някого от държавното управление в ресторант или в супермаркет, на бензиностанция, излезте и ги обкръжете. Кажете им, че на никое място не са добре пристигнали. " - прикани тя.

В отговор Тръмп съобщи в Туитър, че Уотърс е персона с доста невисок коефициент на просветеност, като добави: " Внимавай с желанията си, Макс ".

Той атакува и притежателите на ресторанта, от който беше изгонена Сара Сандърс. По думите му, те би трябвало да се съсредоточат в миене на мръсните порти и прозорци, вместо да гонят прелестен човек като Сара Сандърс.

Лидерката на демократите в Камарата на представителите Нанси Пелоси прикани двете страни да се успокоят.

Тя насочи рецензия към Максин Уотърс за невежливото отношение, само че в същото време осъди и Доналд Тръмп за " всекидневната му неучтивост "./news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР