Дебатът и разговорът в левицата е много дълъг и е

...
Дебатът и разговорът в левицата е много дълъг и е
Коментари Харесай

Весела Лечева: Грешките при БСП са сериозни frognews.bg

„ Дебатът и диалогът в левицата е доста дълъг и е подбуден точно от резултатите, които реализира левицата на изборите. Това е главният индикатор, по който може да се оценят решенията и дейностите на едно управление. Не съм въздържан участник, не съм участник, който единствено споделя ‚да “ и се съгласява. Аз съм деен участник, който най-вече желае левицата да бъде с одобрен темперамент, да уголемява своите позиции “, добави тя.

 

„ Референдумите са най-прекият метод за разговор с жителите. Великото национално заседание може да промени формата на държавно ръководство. Нека да забележим какви ще бъдат резултатите и дейностите, само че не е неприятно да се води градивен разговор във връзка с изборната система “, съобщи Весела Лечева във връзка вчерашния брифинг на водача на „ ИТН “ Слави Трифонов, който заяви, че партията ще провежда референдум, на който ще попита българите дали желаят президентска, или парламентарна република.

 

По думите й служебното държавно управление има доста тежка отговорност във връзка с оправянето с рецесиите, пред които е сложено обществото.

 

За работата си като длъжностен състезателен министър тя разяснява: „ Виждам едни доста тежко разрушени връзки сред спортните организации и управлението на министерството. Трябва да има непрестанен разговор “. Отрече изказванията на някогашния министър Радостин Василев, че връща хора на ГЕРБ.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР