Dead or Alive може да се окаже най-безумно скъпата видео

...
Dead or Alive може да се окаже най-безумно скъпата видео
Коментари Харесай

Dead or Alive 6 може да стане най-скъпата игра в епохата на DLC съдържанието

Dead or Alive може да се окаже най-безумно скъпата видео игра в епохата на спомагателното наличие. Не вярвате? Само първият Season Pass за бойното заглавие коства цели 93 $, които би трябвало да платите над главната игра. И в него даже не влизат всичките DLC-та, които ще бъдат пуснати в идващите месеци.
Освен, че има героини със закръглени форми, играта на Koei Tecmo чака портфейлите ви да са също по този начин напращели. Поредицата се трансформира в синоним за безбожно скъпи DLC пакети, носещи нови бойци и костюми за тях.

Конкретно за Dead or Alive 6 против още 93 $ ще получите двама бойци от The King of Fighters XIV и 62 нови костюма. На страницата на пакета обаче има съобщение с наедрял шрифт, което напомня, че Koei Tecmo може да издаде даже още повече наличие, което не е покрито от тази цена. Така че, в случай че би трябвало да ги купите настрана, няма гаранция, че таванът на разноските ви няма да скочи неведнъж.

Всъщност, имайки поради, че всичките DLC пакети за предната Dead or Alive 5 надвишиха астрономическата сума от 1000 $ – до момента в който районен съд версията на бойната игра месеци след първичния си дебют в Steam към момента нямаше работещ мултиплейър режим – можем да чакаме рекордно високи разходи за новата част.

Стига, несъмнено, да има заблудени души, които да ги създадат.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР