ДБГ имат вече нов председател в Бургас – хотелиерката Боряна

...
ДБГ имат вече нов председател в Бургас – хотелиерката Боряна
Коментари Харесай

Бомба! Живко Табаков напусна всички постове в ДБГ

ДБГ имат към този момент нов ръководител в Бургас – хотелиерката Боряна Тодорова

Бившият народен представител и общински консултант напусна всички постове в Движение „ България на жителите ”. Това разгласи преди малко самият той във фейсбук.

ДБГ имат към този момент нов ръководител в Бургас – хотелиерката Боряна Тодорова. Областен водач пък става друго от новите лица в партията – Людмил Илиев.

„ Двамата са членове на Движението от локалните избори през 2019 година, като неведнъж са показвали качествата и лоялността си. Тодорова и Илиев работиха старателно за концепциите на партията по време на локалните избори, когато ДБГ съумя да реализира забележителен резултат ”, написа още в поста си Живко Табаков.

Флагман.бг потърси Табаков по телефона, само че той  към този момент не дава отговор на позвъняванията на дежурния ни редактор.

При първа опция ще се свържем с него, с цел да разберем какво е предизвикало смяната в ДБГ.

Оттеглянето му от управителните постове в ДБГ е огромна изненада , тъй като той бе отпред на общинската организация от 2013 година и освен съумя да сътвори мощен екип, само че и да реализира впечатляващи резултати – и на локалния избор през 2019 година, когато вкара 4 общински съветници, а и по-късно в цикъла от парламентарни избори.

По всеобщо мнение Табаков бе построил най-силната конструкция на Движение „ България на жителите ” в страната.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР