“ (ДБ) се отнася изключително сериозно към процеса на излъчване

...
“ (ДБ) се отнася изключително сериозно към процеса на излъчване
Коментари Харесай

ДБ готови да излъчат управление с третия мандат, но не на всяка цена

„ “ (ДБ) се отнася извънредно съществено към процеса на лъчение на ръководство, със схващане какъв брой е съществено е ситуацията, в което се намира България. Това съобщи ръководителят на парламентарната група на Демократична България Христо Иванов  Христо Иванов Роден е на 13 септември 1974 година в София.   Христо Иванов е магистър по право от Софийския пред публицисти в коридорите на Народното събрание.

По-рано днес депутатите отхвърлиха проекта на декларация на „ Продължаваме Промяната “ (ПП) за установяване на предпочитани национални цели и задания. От прессекретариата на президента осведомиха, че в понеделник, 9 януари, от 10:00 часа президентът Румен Радев ще одобри претендента за министър-председател на Политическа партия Николай Денков.

Според Христо Иванов  Христо Иванов Роден е на 13 септември 1974 година в София.   Христо Иванов е магистър по право от Софийския декларацията на Политическа партия е сложила значими тематики. Той сподели, че е очаквал обединенията, които не са се присъединили в изработването на предлагането, най-малко в пленарната зала да заявят своето мнение. По думите му мълчанието е оставило неприятно усещане не за ориста на дадения мандат, а за отношението по какъв начин изобщо ще се ръководи страната. Председателят на ПГ на Демократична България изрече мнение, че не би трябвало да се позволяват нови избори.

Иванов сподели, че от Демократична България считат, че президентът може да организира съвещания с политическите сили преди връчването на третия мандат. Ние сме подготвени да носим отговорност за лъчение на ръководство, само че не каквото и да е, разяснява още той.  Според него би трябвало да се види дали има „ минимална настройка за правене на промени “.

На въпрос подготвена ли е Демократична България да получи третия мандат за сформиране на кабинет, Иванов отговори: " На този стадий ние не можем да заявим, че желаеме третия мандат, тъй като, отново споделям, с цел да го желаяме, би трябвало да сме сигурни, че можем да свършим работата ". Според него последният мандат не е някаква премия, а тежка отговорност. По думите му това постанова да се установи " ангажираща подготвеност " на политическите сили за промени, измежду които е правосъдната.

Ако президентът реши да ни даде третия мандат, ние ще създадем сериозен и изчерпателен опит да излъчим точно такова ръководство, заключи Иванов. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР