ДБ и Продължаваме промяната призоваха софиянци на протест днес заради

...
ДБ и Продължаваме промяната призоваха софиянци на протест днес заради
Коментари Харесай

Ген. Атанасов: Хартиената коалиция стигна до Световното по футбол

ДБ и " Продължаваме промяната " приканиха софиянци на митинг през днешния ден поради връщането на хартиената бюлетина.В прочувствена тирада на брифинг в Народно събрание някогашният министър председател Кирил Петков прикани жителите да поддържат техната борба в пленарна зала.

Днес е денят, в който демократичния избор на всеки български жител ще бъде сменен. Отваряме вратата за 15 % невалидни бюлетини. Днес е денят, когато демократичният избор кара цялата система да работи корупционно – изкривени избори, откраднат избор до бюлетини в чували, изригна водачът на Политическа партия.  

И прикани всички жители, които почитат своя глас, да отстояват правата си. Ние ще се борим дружно с вас, даде обещание той.

Щеше да има спор, комисия, само че не видяхме сходно нещо, сподели Христо Иванов.

Видяхме това, което хартиената коалиция е решила- да скрепят своя съюз с връщането й с развой, който не подсигурява това да се случи по рационален метод, съобщи водачът на Демократична България.

Ако жителите желаят да ни поддържат за това, което ще се случи, денят е през днешния ден, прикани той. 

Всичко се употребява в тая игра, употребява се и Световното по футбол. Хартиената коалиция разчита, че хората повече ги интересуват мачовете, а не по какъв начин ще гласоподават. Разчитаме на софиянци, съобщи шефът на ДСБ.

ГЕРБ Движение за права и свободи и Българска социалистическа партия сложиха хартиената бюлетина над законите  - над закона за бюджета, над това да наложим налог на енергийните сдружения. Всичко това е по-малко значимо за тия три партии от това да откраднат изборите с хартиена бюлетина. Ще създадем всичко да попречил на този развой – това е връщането назад на чувалите на ГЕРБ – кеш от автомагистралите и бюлетините. Надяваме сде жителите да не са съгласни с тази кражба на парите на данъкоплатците.



 

 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР