ДБ и ПП предлагат конституционни промени, в които водещото безумие

...
ДБ и ПП предлагат конституционни промени, в които водещото безумие
Коментари Харесай

Велизар Енч.: Турците пируват заради убийството на 3 март!

ДБ и Политическа партия оферират конституционни промени, в които водещото безумство е Трети март да не е народен празник и да се замести от 24 май... Умнокрасивите към този момент получили поддръжката на ГЕРБ (които от дълго време оферират това) и Движение за права и свободи (които по понятни аргументи са най-щастливи от проверката на Трети март). Така стартира коментара си разузнавачът и водещ по малкия екран на Корнелия Нинова Велизар Енчев.

В духа на новото време напълно на място ще е бул. " Цар Освободител " да стане НАТО, а столичните улици на съветски генерали (ген. Скобелев, ген. Тотлебен, ген. Гурко) да се окичат с имената на Столтенберг, Зеленски и Байдън.

А щом Трети март 1878-а е толкоз черна дата за десницата, която вечно би трябвало да се заличи от историческата памет, тогава по-добре да одобряват евроатлантическия контрапункт на Сан Стефано. Което значи единствено едно - да разгласят Берлинския конгрес през същата година за рождена дата на Третата българска страна. 

И за какво да не почетат с по една улица и тримата ни „ благодетели “ на политкоректния конгрес, хвърлили в коша русофилския Санстефански контракт – Бисмарк, Дизраели и граф Андраши?...

В Сан Стефано не ни дадоха Бяло море, само че НАТО към този момент ни подари с изход на " Три морета ".

Апропо, след новината за евтаназията на Трети март в Булгаристан в Анкара към този момент пируват. И кое ли родно хюмне отново ще изиска монумент за падналия на Шипка войник?

А може и ново политкоректно име на върха, в духа на евроатлантизма и неоосманизма - вместо военачалник Столетов... Сюлейман паша...
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР