ДБ, БСП и БВ са единствените три партии, които се

...
ДБ, БСП и БВ са единствените три партии, които се
Коментари Харесай

Тримата от запаса и Ицето – винаги 4, винаги

ДБ, Българска социалистическа партия и БВ са единствените три партии, които се отзоваха на поканата за диалог в Народното събрание, с цел да обсъдят декларацията с четирите съществени национални целта на Политическа партия, която, по думите на мандатоносителя, в случай че не бъде подкрепена в Народното събрание, Николай Денков ще върне идния понеделник досието на Радев чиста.

Но единствено Демократична България би гласувала за текста, в който ПП формулираха 4 национални цели:
Развитие на конкурентна и новаторска икономика; Гарантиране на национална сигурност и господство на правото; Постигане на енергийна самостоятелност и стабилно развитие; Намаляване на неравенствата и достъп до качествено обучение и опазване на здравето.
От ГЕРБ-СДС, Движение за права и свободи и „ Възраждане “ нямаше представители на срещата.
БСП обявиха, че няма да поддържат декларацията, а от БВ имат възражения, само че до петък може да договарят.
Кристиан Вигенин означи, че ГЕРБ, Движение за права и свободи и „ Възраждане “ имат общо 127 народни представители, които не са пристигнали и не вземат участие в диалозите.

Трите обединения досега не се ангажираха в разговор с Политическа партия, което ни води до заключението, че нямат желание да поддържат вероятно декларация за целите и да поддържат държавно управление с втория мандат, разяснява той.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР