Дайте си шансСпрете за миг ритъма на живота и се

...
Дайте си шансСпрете за миг ритъма на живота и се
Коментари Харесай

Скритите послания: Спазвайте тези 5 правила и ще избегнете провала

Дайте си късмет

Спрете за момент ритъма на живота и се замислете, дали не действате по метод, по който, с цел да не провалиш другите, проваляш себе си. Дайте си късмет, късмет да спите умерено, без никой и нищо да ви лишава съня.

Да излезете на открито, без да се страхувате, по какъв начин изглеждате или какво ще кажат хората. Чувствайте се горди от това, че сте такива, каквито сте!

Дайте си опция да обичате себе си, даже и да ви е мъчно да измененията света, да видите света още веднъж подобен, какъвто сте го видели още в майчината вътрешност.

Бъдете като децата

Бъдете като децата, които падат едвам прохождайки, обелват колене, бликат сълзи от очите, но се изправят и не престават напред. Така и вие, падайте, само че не се спирайте пред нищо, до момента в който не постигнете задачите си!

Подминавайте самоуверено рецензиите

Подминавайте самоуверено рецензиите, които не са градивни, които ви нараняват, и вземете за образец тези хора, които са сбъркали, осъзнали своята прегрешение - точно такива хора биха могли да ви попречат от неуспех.

И не позволявайте на никого да ви отнеме фантазиите или концепцията по какъв начин да подредите живота си… Избягвайте хората, които ви вменяват, че не може да се справите, че не ставате за нищо. Уверявам ви, такива люде ви вкарват в илюзия.

Никога не се проваляйте

Моля ви, не се проваляйте! Знам от персонален опит, че постоянно има обстановки които усложняват отклоненията от провали, но би трябвало да се борите, да защитавате философски това в което вярвате - това се назовава отбрана на ценностите…а вие не сте лишени от такива!

Знам, за жалост знам и бих желал да кажа, че върша неимоверни опити да не съгрешавам, само че от време на време тази проклета модерна форма на част от обществото също ме влачи към дъното. Това не ме оправдава!

Не забравяй кой си

Не се проваляй и не млъквай пред неправдата! Не забравяй кой си, дали си хубав или не, това е без значение. Ти си оня, който си преодолял комплексите, възприятието за непълноценност. Ти си индивидът на своето време, а не хората, които са скрити в празните си души!

Не позволявайте да разбият гордостта от това, че сте такива, какъвто сте, без да сте известни всемирски персони, без постанова да се качвате на този върховен подиум на обществото.

Трябва по всякакъв начин да се съпротивлявате против болните упоритости, тъй като няма да сте в положение да оцените действителността. Не крийте своите качества, тъй като сте си ги заслужили. Така че, апелирам ви, не се проваляйте!

Представям ви няколко аргументи за неуспехите ни:

1. “Страхът да загубите това, което сте построили

Това си е изцяло оневинен боязън и подобен, който би трябвало да бъде отстранен на мига. В противоположен случай, може да загубите всичко което сте съградили - да се сгромоляса за секунди, освен това без вие да сте отговорни или да можете да повлияете на този развой. Точно по тази причина не е нужно да живеете в краен боязън от подобен процес на събитията. Вместо това би трябвало да се стремите към задачите си. Слагаме този боязън в коша, дружно с оня за това какво би станало, в случай че на следващия ден умрем.

2.Когато си мислите, че сте изчерпали своите благоприятни условия

Питър Дракър споделя, че в случай че стигнете точка в кариерата си, в която усещате, че няма накъде повече да се развиете, е време да се фокусирате на последваща част от вашия живот. Всъщност е нужно да започнете да планирате какви висоти бихте покорили преди да започнете тази последваща част. Концепцията е да забравите за всички тавани и предели на вашите благоприятни условия, а да акцентирате върху достиженията си.

3. Липсата на религия в себе си

Идеята за вярата е изключителна. Вяра не в нещо религиозно, а в самия себе си, в това, което можеш да постигнеш, и в задачите си. Човешкият мозък е мощен механизъм за разрешаване на проблеми и сформиране на прогнози. Съзнанието ни работи като затворена линия. Това, което влиза в безкрайния ѝ развой на преповтаряне и преповтаряне, води и до крайния резултат. Ако вкарате мисли за неуспех в този кръговрат, това ще получите в последна сметка. Все отново по какъв начин може да очаквате някакъв действителен триумф в случай, че преди този момент не сте убедили самите себе си, че това е допустимо? Замислете се! “

Моля ви, не се проваляйте и спрете да си губите време в очакване - животът лети! Животът дава най-големите благоприятни условия на тези, които го заслужават!

Подбрал и изготвил за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния и астрологичен анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР