Дайнърс клуб България бе отличен с награда за най-добър малък

...
Дайнърс клуб България бе отличен с награда за най-добър малък
Коментари Харесай

Дайнърс клуб България получи отличието Best Small Diners Club franchise за 2018 година

Дайнърс клуб България бе отличен с премия за най-хубав дребен франчайз за 2018 година от DISCOVER Global Network. Награждаването се организира при започване на май в Сплит, Хърватия. На изисканата гала участваха представители на всички Diners Club франчайзи от целия свят.

Престижното отличие е самопризнание за екипа на Дайнърс клуб България за постигнатите високи резултати през 2018 година и най-много триумфите в развиването на кредитни карти Diners Club на територията на страната и осъществените нововъведения. Ключовият план, който Дайнърс клуб България стартира сполучливо през 2018 година, е новаторската кредитна co-badge карта EVOLVE - артикул от ново потомство, който съчетава в себе си най-хубавите благоприятни условия, предлагани от двата международни марката - Diners Club International и Mastercard®. Картата се издава в три разновидности - Classic, First Lady Pink и First Lady Red - съгласно желанията на потребителите.

" Дайнърс клуб България " и Fibank създадоха кредитната карта от ново потомство Evolve

Това е първият артикул, сплотяващ двата международни марката - Diners Club International и Mastercard

Притежателят на Evolve разполага с всички благоприятни условия на Diners Club International и Mastercard®, без да е належащо да помни голям брой ПИН кодове, да следи разнообразни предели, извлечения и банкови сметки. Evolve предлага извънредни преимущества, измежду които: стратегия за достъп до над 850 VIP летищни салона по целия свят, безвъзмездни Concierge услуги (личен помощник 24/7), безвъзмездна застраховка " Пътуване в чужбина " и доста други До 30 юни 2019 година кредитните карти EVOLVE се оферират с атрактивни промоционални условия.

Продуктът се декларира бързо и комфортно: онлайн, в офис на Fibank или по телефона, като няма такса за издаване и разглеждане на документи.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР