Даяна Ястремска и се класираха за своите първи четвъртфинали в

...
Даяна Ястремска и се класираха за своите първи четвъртфинали в
Коментари Харесай

Ястремска и Носкова са на четвъртфинал в Мелбърн

Даяна Ястремска и се класираха за своите първи четвъртфинали в шампионат от Големия шлем. И една от тях ще е на полуфинал, защото се срещат в горната част на схемата.

Ястремска влезе в топ 8 на Australian Open след триумф над Виктория Азаренка. Носкова пък продължи напред след отричане на Елина Свитолина.

Бившата шампионка Азаренка водеше с 6-5 в първия сет и имаше две точки, с цел да завоюва сета, само че не съумя. Ястремска се добра до тайбрек и след 74 минути взе сета със 7-6(6). Във втория сет Азаренка поведе с 3-0, само че украинската ѝ съперничка завоюва шест поредни гейма за 38 минути. И стигна четвъртфиналa.

„ Мисля, че се нуждая от хиляда вдишвания и издишвания, с цел да се успокоя, тъй като. По време на цялата среща си помислих, че ще изгубя евентуално към 25 пъти. И в тайбрека, и във втория сет. Но демонстрирах, че съм войник и също по този начин благодаря за горещата поддръжка от трибуните “, сподели 23-годишната победителка.

В първия мач за деня Носкова игра действително единствено в първия гейм, който продължи 11 минути. След това си взе бързо подаването на нула и мачът беше спрян поради контузия в долната част на гърба на Свитолина. В третия гейм Свитолина украинката продължи да изпитва болежка и се отхвърли.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР