Даяна Ханджиева винаги е била откровена и не е от

...
Даяна Ханджиева винаги е била откровена и не е от
Коментари Харесай

Даяна Ханджиева с шокиращи разкрития за отношенията ѝ с Лорина Камбурова

Даяна Ханджиева постоянно е била откровена и не е от актрисите, които ще си замълчат, в случай че имат какво да кажат. Точно по този начин направи скоро, разяснявайки връзките ѝ с починалата си колежка Лорина Камбурова, която умря след затруднения от ковид през май в Москва. Двете си партнираха дружно в български сериал, а Даяна показа, че сред тях е имало известно напрежение, даже състезание от страна на Ханджиева.

Виж още:

Даяна е усещала Лорина като конкуренция в специалността и по някакъв метод се е опитвала да я догони. " Тя не е изпитвала такива конкурентни усеща към мен. Имаше моменти, в които се опитваха да ни скарат и даже съумяха за малко ", показа в изявление красивана Даяна.

Доста таблоиди са се опитвали да ги забъркат в интриги, а това основало напрежение сред двете, само че за наслада актрисите осъзнали мръсните цели и не се поддали на подбуденото напрежение. " Реално не сме таили неприятни усеща една към друга ", споделя Даяна в изявление за столичен таблоид.

Тя добави, че не би нарекла Камбурова " другарка " в най-истинския смисъл на думата, защото не са се чували всеки ден, само че въпреки всичко са поддържали контакт. Даяна постоянно поздравявала Лорина за триумфите ѝ и споделя, че имала потребност да я чува, да знае по какъв начин е. " Не ми се е случвало с различен човек, за самата мен беше необяснимо за какво се случи тъкмо към Лорина ", споделя още Даяна.

Даяна е знаела, че Камбурова доста постоянно правила пневмонии, само че постоянно е спортувала и се е хранела здравословно.

Виж още:

Изображение:https://www.instagram.com/lorina_kamburova/
https://www.instagram.com/dayana.handjieva/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР