Даяна Ханджиева отпадна завинаги от Фермата. Надя обеща, че ще

...
Даяна Ханджиева отпадна завинаги от Фермата. Надя обеща, че ще
Коментари Харесай

Даяна Ханджиева отпадна от Фермата

Даяна Ханджиева отпадна вечно от " Фермата ". Надя даде обещание, че ще се бори до дъно и извоюва успеха на крачка от финала. Сега тя ще стане Фермер за 1 ден една седмица преди края на предаването.

Тя бе пратена на Арената от фокусника Данчо, който имаше комплицирани усеща през последните епизоди на предаването.

Срещу нея се изправи Надя, която пък получи преимущество да подреди точките за обособените игри. Това се оказа и решаващо в борбата, защото Надя завоюва силовите съревнования - коването на дървен мост, рязането на греди и цепенето на талпи. Именно последната игра донесе и успеха на Надя с 9:6.
 Даяна Ханджиева отпадна от
" Каквото ти направи най-хубавият ти другар, никой различен не може да ти го направи ", разяснява по адрес на Данчо след загубата си Ханджиева, която се бори крепко.

Въпреки загубата, Даяна елементарни измяната на Данчо. Преди да си тръгне, тя се метна в прегръдките на сгодения магьосник и му прошепна в ухото: " Ние спечелихме най-вече от фермата ".

" Това е някаква неповторима химера, която няма метод да излезеш същия отсам и си мисля, че всеки, който влезе, взема максимума и градира. Тук добих една убеденост, която цялостен живот ми е липсвала ", показа на потегляне Даяна.

През идната седмица " Фермата " влиза в решителната си фаза. След понеделник, всеки ден, по един от участниците ще отпада след борба. Надя ще дефинира първия дуелист в идните дуели! Изборът е стеснен сред двамата участници, които в никакъв случай не са излизали на двубой на Арената. Това са Мария и Йордан. Кой от двамата ще уточни тя?

В петък най-сетне ще станат ясни четиримата финалисти, които ще се борят за огромната премия идната събота.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР