Даяна Ханджиева – младата и красива лекарка Катерина от Скъпи

...
Даяна Ханджиева – младата и красива лекарка Катерина от Скъпи
Коментари Харесай

Красавицата Даяна от „Скъпи наследници“ се препитавала като танцьорка в Щатите

Даяна Ханджиева – младата и красива лекарка Катерина от " Скъпи наследници " още на 15 години взема решение, че ще става актриса. Харесва й да играе лекарка и да се прави на такава, само че не мисли, че в действителния живот може да бъде. „ Защото ми става неприятно от кръв, което е първата и основателна причина даже да не се пробвам. Другата е, че материалът е прекомерно доста. Не мога да поема чак толкоз информация и да поемам и отговорността по-късно за човешки живот ”, разкрива тя пред bTV. „ Баба ми се споделя Катерина, на майка ми майката. И тя ме е кръстила на нея, само че по-късно татко ми е решил, че няма да се споделям Катерина. Един ден по-късно, тъкмо преди записването в документи, е решил, че това няма да ми е името, ще се споделям Даяна. Мисля, че е безусловно еднолично решение “, показа тя.

„ Всички живеем дружно, дори с баба ми Катерина. Имаме и куче, и сме 6 индивида дружно с дребната гадина, която непрекъснато ни се вре в краката. Забавно да, занимателно е, тъй като в никакъв случай не сме сами, в никакъв случай не е безшумно. От друга страна е и комплицирано, тъй като всички сме разнообразни възрасти и имаме доста генерации в един апартамент. Това значително те учи на приемливост, въпреки всичко да се съобразяваш и с желанията на другите. Изнервя, няма да си изкривявам душата. Понякога ми липсва персонално пространство повече, да се затворя накъде, да съм сама, доста рядко се случва. Но съм признателна за фамилията си “, сподели актрисата.

Тя показа и с какво се е занимавала в Съединени американски щати преди да бъде поканена в сериала: „ Разнасях пица. Това беше главната ми работа, само че защото сезонът беше извънредно слаб тази година, трябваше да диря и други други възможности за приходи и съумях да намеря един нощен клуб, в който танцувах. Може би тук би трябвало да уточним, че съм с облекла и няма пилони там. Все още има едно закостеняло мислене, че танцьорка в нощен клуб би трябвало да значи да се въртиш полугола, а това не е по този начин “.

„ Първата ми работа беше обвързвана с киното отново. Покрай едно то следващите актьорски, на които се записах школи, се срещнах с един каскадьор, който ме извика за два снимачни дни да видя какво е на снимачна площадка за кино лентата „ Getaway”, който се снимаше в България, с Итън Хоук кино лентата и Селена Гомес. Там по този начин се развиха нещата, че от два снимачни дни минах на 4 месеца и там ми беше първият огромен приход “, сподели още Даяна.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР