Дай на журналист повод да използва превъзходна степен, това е

...
Дай на журналист повод да използва превъзходна степен, това е
Коментари Харесай

BMW i7 M70: Караме най-бързия и най-мощен баварски EV с 660 к.с. и 1100 Нм

Дай на публицист мотив да употребява превъзходна степен, това е Раят. Материалът се написва самичък, само че читателят като че ли „ не кълве “, счита, че е измамен. Но казусът, най-малко в 99% от случаите е, че читателят просто няма опцията да се допре до този обект на желанията, който, в моя съответен случай, е събрал три превъзходни степени: най-мощен и най-бърз електрически автомобил на BMW, освен това е и най-скъпият модел в баварската гама.

Виж, много по-лесно е да ползваш сравнителна степен, както направиха Азис и Галена с тяхното парче „ По, по, по “. Трябва да им се признае, 18 млн. гледания за два месеца си е повече от впечатляващо достижение за родната музикална сцена.

Признавам си също по този начин, че го слушах, даже се загледах в текста, който ме впечатли. Е, не с дълбока мисъл, само че дължината му ми подсети за рап текст, което си е похвално.

Не ме вълнуват любовните терзания на двамата лирически герои, само че и аз съм излизал на „ срещи хиляда по ред “, даже много повече от 1000. Рандевутата ми с тях нормално приключват бързо, най-много за един уикенд, което си наподобява на история за Казанова. Но моите срещи са с коли. Мнозина са се запечатали в съзнанието ми, за доста от тях съм употребил сравнителна степен, за малко – превъзходна.

Няма да кажа, че BMW i7 M70 е най-впечатляващият автомобил, който съм карал, само че когато в едно изречение подредиш „ най-най-най “, то това значи едно: това в действителност е нещо, което оставя в съзнанието. И, защото вие сте моите читатели, истината е, че когато някой направи автомобил с „ най-най-най “ начело, той нормално е нещо впечатляващо. Да, не е най-красивият, знам, че ще го кажете, само че в тази ситуация това е без изключително значение.

Значение има, че този автомобил може да се опише най-добре с числа. Не съм очаквал, че баварската лимузина е подлежаща на изложение с числа, само че не щеш ли инженерите от Мюнхен още веднъж ме изненадват.

Карах i7 преди година, когато се впечатлих от всичко друго, само че не толкоз от динамичност и параметри. Сега М70 залага на числата. Започвам с ускорението да 100 км/ч, което лишава 3,7 секунди. Има и други баварски модели, които извършват упражнението за същото време, само че те не са електрически. И не тежат 2770 кг, колкото е това BMW i7 M70 – най-бързият електрически автомобил в баварската гама.

Това си определение дължи на обстоятелството, че М70 е и най-мощният електрически автомобил в гамата на BMW. Не че i7 xDrive60 може да се оплаче от липса на мощ и скорост, просто тук обстановката е изведена до нови нива. Моторите още веднъж са два (по един на всяка ос), като разликата прави този откъм гърба. Там е инсталиран, споделят баварците, електромотор с енергийна компактност от 2,41 kW (3,3 к.с.) на кг, растеж от 25,5% по отношение на общоприети модел. Това значи пикова мощ откъм гърба от 489 к.с. Отделно начело имаме още 190 kW (258 к.с.).

Ако просто ги съберете, сборът ще е доста над 660 к.с., само че истината е, че систематичната мощ на М70 е „ едвам “ 544 к.с. Магията идва, когато стартирате Launch Control, или дръпнете лявата планка на кормилото, с което за 10 секунди се задейства функционалността M Sport Boost. Тогава отприщвате въпросните 660 к.с. и 1100 Нм!

Целия материал може да прочетете на уеб страницата
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР