Дай Боже, повече българи да са заможни. Но вие от

...
Дай Боже, повече българи да са заможни. Но вие от
Коментари Харесай

Веселин Марешки към БСП: Моят бизнес помагаше на хората по време на крадливите ви управления

„ Дай Боже, повече българи да са заможни. Но вие от Българска социалистическа партия оставихте хиляди българи под чертата на беднотия при вашите ръководства. Добре помним пенсиите от 3 $. И аз добре помня, тъй като се нареждах на опашка в Червения кръст за помощи, с цел да прехранвам първото си дете “, съобщи водачът на ВОЛЯ и зам.-председател на Народно събрание във връзка заяждане на Българска социалистическа партия през днешния ден в пленарната зала във връзка сполучливия му бизнес и колата, която кара.
„ Горд съм, че съм основал сполучлив бизнес! Можете да отидете и на бензиностанцията в „ Люлин ” и в аптеките в близост. Бизнес, който помагаше на хората да оцеляват по време на вашите порочни и крадливи ръководства. Когато доларът беше 3000 лв., идваха в аптеките и се купуваха единствено по няколко таблетки “, напомни Марешки.
„ Това, че съм съумял, с помощта на моята обществена политика и да изградя бизнес, който е добър за хората и ми носи облаги –това ме кара да се гордея!
Аз ще се откажа от заплатата си на депутат цялата ни група ще го направи. Ще се откажем и от партийната дотация, в случай че това се гласоподава в зала- ние ще сме за. Искам обаче да видя вие по какъв начин ще гласувате за това, както и за отхвърли от заплащане, до момента в който има и един български жител, който страда сега, „ посредством ” и на вашите ръководства, освен на ковид. „ Благодарение ” на това, което сте правили като ръководещи. Защото в случай че бяхте създали по този начин, че сега минималните пенсии да са 500 лв., хората щяха да живеят много по-добре. Но за жалост, не е по този начин. Затова ви приканвам за повече примирение и съпричастност “, съобщи водачът на ВОЛЯ от парламентарната естрада.
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР