Давина Маккол сподели мнението си за катастрофалната драма с Екин-Су

...
Давина Маккол сподели мнението си за катастрофалната драма с Екин-Су
Коментари Харесай

Давина Маккол се обръща към драмата на Големия брат на знаменитостите с Екин-Су със строги думи

Давина Маккол показа мнението си за пагубната драма с Екин-Су Кюлджулоглу след изгонването ѝ от Големия брат на звездите в петък вечер.

Звездата от „ Островът на любовта “ беше изгонена от къщата на Big Brother дружно с приятеля си Леви Рутс. Дуото напусна къщата и незабавно се появи в съпътстващото шоу на CBB, Late & Live, с цел да обсъдят прекарванията си в програмата на ITV. Шоуто обаче провокира дискусия заради лекуването на Екин-Су.

Лейтън Уилямс подлага на критика Екин-Су за това, че „ упрекна редакцията “ за това, което се случи в къщата с Мариша Уолъс преди изгонването, по време на неуместен миг в спин-оф сериала. Водещият на Big Brother Ей Джей Одуду също наподобява разпита Екин-Су за мненията, че феновете не виждат всичко, оставяйки феновете разграничени по отношение на това по какъв начин е минало изявлението.

Бившата водеща на Big Brother Давина към този момент разиска драмата с Екин-Су по време на изявление. Тя не изгледа противоречивия миг по малкия екран, само че имаше „ доста да каже “ отно...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР