Давиде Мариани продължава със страхотното си представяне с фланелката на

...
Давиде Мариани продължава със страхотното си представяне с фланелката на
Коментари Харесай

Мариани: При Хубчев ще ставам все по-добър

Давиде Мариани продължава със страхотното си показване с фланелката на Левски. След като означи един гол при успеха с 2:0 като посетител на Ружомберок в първи дуел от първия квалификационен кръг в Лига Европа, през днешния ден швейцарецът се отличи с два гола и асистенция при ударното 4:1 като посетител на Дунав (Русе) на старта на новия шампионат. Мариани имаше голямото предпочитание да осъществя трети гол във вратата на “драконите”, само че бе отчаян от старши треньора Петър Хубчев, който реши да го смени четвърт час преди края.

“Честно казано, мисля, че можехме да победим с още по-голям резултат. Предстои ни доста значим мач в четвъртък, тъй че най-важната задача пред нас в този момент е да се възстановим пълноценно и подготвим по най-хубавия метод за реванша с Ружомберок”, разяснява голмайсторът на Левски след триумфа в Русе.
 Дунав - Левски @@@
“Мисля, че под управлението на Петър Хубчев ще се представям все по-силно, защото той съумява да извлече най-хубавото от мен. За мен не е проблем да сме в сбит цикъл. Тъкмо противоположното, нямам самообладание да пристигна четвъртък. Без нашите почитатели обаче няма да ни бъде елементарно. Все отново приказваме за дуел от европейските клубни шампионати. Ще дадем всичко от себе си, само че считам, че няма да имам проблеми да продължим напред”, сподели още Мариани.
efbet Лига 1 кръг, понеделник 15 юли  Дунав 1:4краен резулат  Левски
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР