Давиде е амбасадор на италианския бранд Benelli, които са водещ

...
Давиде е амбасадор на италианския бранд Benelli, които са водещ
Коментари Харесай

Европа има свой крал на демонстрационната стрелба!

Давиде е посланик на италианския бранд Benelli , които са водещ производител на карабини и надцевки в света

За първи път в България, на посетители ще пристигна Давиде де Каролис – Кралят на Европа по демонстрационна пукотевица -  международен първенец с 5 върха , който печели овациите и аплодисментите на публиката, където и да се показа!

По специфичната покана на ВИП Оръжейни Комплекси , на 20 юли той ще направи шоу в България, с цел да показва невероятните си умения. Давиде е посланик на италианския бранд Benelli , които са водещ производител на карабини и надцевки в света. Те имат отлична техника и жанр, с които се обезпечават комфорт и сигурност при пукотевица. Benelli са първите въвели новаторската Advanced I mpact система, която усилва двойно попаденията и усъвършенства проникването и плътността на изстрела.

За невероятната демонтрация Давиде употребява:

-           Benelli M2 SP 12 диаметър

-           Benelli M2 Speed 12 диаметър

-           Benelli 828 U Sport 12 г диаметър

-           Benelli Endurance Pro Wood

-           Benelli Lupo BE.S.T. Black

Давиде Де Каролис открива пристрастеността си към стрелбата през лова на диви прасета. Бил е няколко пъти италиански първенец, а също и европейски първенец през 2016 година в стрелбата по бягащ контур на дива свиня! Натрупаният опит от тази спортна дисциплинираност му дава по-широк поглед  и той се замисля – дали да не се насочи към динамичната пукотевица?

Голяма негова пристрастеност е и да отглежда и образова първокласни италиански гончета. Дори и през днешния ден, когато към този момент е фамозен международен рекордьор, Давиде продължава персонално да  отглежда своите 18 кучета, чудесно подготвени да работят на дива свиня!

Първият международен връх слага във Фара ин Сабина, Италия, през 2020 година Постижението е безусловно удивително! Давиде Де Каролис излиза с раздрънкан гладкоцевен ловджийски полуавтомат Benelli Vinci, 12 диаметър. Хвърля нагоре глинената паничка с дясната си ръка, сглобява оръжието и стреля, като счупва паничката, преди тя да допре земята. Всичко става мълниеносно – единствено за 2.81 секунди с полуавтоматичната ловна пушка Benelli Vinci!



Вторият международен връх идва през ноември 2020 година с надцевката Benelli 828 U SPORT,  отново. Този път Давиде уцелва и счупва паничка хвърлена  от машина на цели 150 метра отдалеченост, преди целта да доближи земята! Използваните патрони са Baschieri&Pelagri със специфични волфрамови никелирани сачми - 35 грама.



Третият свето вен връх е от 2021 година с ловната карабина Benelli Lupo BE.S.T. BLACK. Болтовата карабина е в диаметър.308 Win., с оптика Steiner 5-25x56. Амбициозната цел е - Давиде да удари отвесно затегнато на стенд острие на 110 метра отдалеченост, то разцепи патрона на две и частите да спукат два балона, вързани на стойки от двете страни на острието...  След точно прицелване с оптиката Давиде натиска спусъка и в действителност 120 грейновият патрон от патрона Fiocchi.308 Win. SEST се разцепва в острието и спуква двата балона,  ситуирани от всяка страна!   



Четвъртият международен връх е подложен на Фара ин Сабина в Италия през 2021 година. Този път Давиде Де Каролис слага върха с полуавтоматична ловна карабина Benelli Endurance BE.S.T.  Оръжието е в диаметър. 308 Win. с оптика Steiner 1-6x24. Давиде стреля с новата ловна карабина Benelli Endurance BE.S.T. по глинени панички в полет от дистанция  10 метра и поразява с патрон 20 поредни цели, без да пропусне нито една!



Петият международен връх слага през 2023 година, със своята Benelli 828 U Sport Давиде отстрелва 4 панички хвърлени от него без да употребява мерната линия. Надцевката е заредена с 2 патрона, а другите два Давиде презарежда до момента в който паничките падат.



Давиде Де Каролис ще ви чака с неспокойствие на 20.07.2024 година от 10:30 на Стрелкови Комплекс Диана, с. Лозен. Вход- Безплатен!!!

Повече информация за Benelli Show България можете да намерите тук:
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР