Давиде Астори остави двегодишна дъщеря и съпруга, родителите му разбрали

...
Давиде Астори остави двегодишна дъщеря и съпруга, родителите му разбрали
Коментари Харесай

Обявиха официално от какво е починал италианския национал, има нещо странно...

Давиде Астори остави двегодишна щерка и брачна половинка, родителите му разбрали за гибелта му по телефона

Шокиращата гибел на капитана на Фиорентина Давиде Астори най-вероятно е породена от ненасилствен сърдечен арест. Това разгласи основният прокурор на Удине Антонио де Николо. 

Както е известно, 31-годишният италиански национал беше открит в мъртъв в хотелската си стая в неделя сутринта. Там „ виолетовите “ бяха настанени преди гостуването си на Удинезе през вчерашния ден.

Тялото на Астори е било откарано за аутопсия в болничното заведение „ Санта Мария каузи Мизерикордиа “. Заради неговата гибел през вчерашния ден не се играха мачовете от програмата на Серия „ А “ и Серия „ Б “.

„ Считаме, че играчът е умрял от сърдечен арест, настъпил по натурален път. Странно е, че такова нещо се случва на професионален състезател, който непрекъснато е под лекарски надзор и досега не е имало знаци за нещо неправилно в положението му “, разгласи Де Николо.

Давиде Астори оставя след себе си двегодишна щерка Витория и брачната половинка си Франческа Фиорети. Тя е била осведомена за неприятната вест от шефове на Фиорентина, които са я посетили персонално. Родителите на бранителя, които живеят в Бергамо, са научили за гибелта на сина си по телефона.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР