Давид Сасоли предупреди, че заливането на европейците с темата за

...
Давид Сасоли предупреди, че заливането на европейците с темата за
Коментари Харесай

Шефът на ЕП зове да се спре с преекспонирането на темата „климатични промени“

Давид Сасоли предизвести, че " заливането ” на европейците с тематиката за битката с измененията в климата е толкоз нездравословно, колкото и бездействието против световното стопляне, написа Дойче веле, съобщи БГНЕС.

``
реклама

Председателят на Европейския парламент сподели в изявление за немската медийна група Функе, че ограниченията против климатичните промени би трябвало " да бъдат обективни ” по отношение на общности в Европа, които още разчитат на промишленостите свързани с въглеводородите.

" Ако пренебрегваме ползите на райони, които разчитат на въгледобива, да вземем за пример, ще създадем голямо обществено напрежение. Може да се окаже, че в дълготраен проект такива политики не работят ”, споделя Сасоли.

Интервюто на ръководителят на Екологичен потенциал ще бъде оповестено на следващия ден (петък 27 декември) в медиите в Германия, притежавани от Функе.

Въпреки предизвестието в него, някогашният водещ на новините в Италия, който преди 10 години стана политик споделя, че приветства оповестената от Урсула фон дер Лайен " Зелена договорка ” за Европа, която планува Европейски Съюз да стане климатично безпристрастен до 2050 година

" Предвидените 100 милиарда евро за климатичен преход, би трябвало да отудат в тези области, които ще бъдат наранени най-тежко от прекосяването към " зелена ” сила. ”, споделя Сасоли.

Обявеният от председателката на Европейската комисия проект среща опозиция в страни като Полша, Унгария и Чехия, които разчитат на сила, създавана от захранвани с въглища електроцентрали. Трите някогашни комунистически страни към момента не са оповестили поддръжка за Зелената договорка на Фон дер Лайен.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи| Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР