Давид де Хеа подхрани спекулациите, че може да е на

...
Давид де Хеа подхрани спекулациите, че може да е на
Коментари Харесай

Бившият страж на Манчестър Юнайтед Давид де Хеа казва „Ще се върна“, докато дразни предстоящото завръщане

Давид де Хеа подхрани спекулациите, че може да е на път да направи дълго чаканото си завръщане в клубния футбол, като разгласява привличащо вниманието известие в обществените медии.

Вратарят остава свободен сътрудник, откакто беше освободен от Манчестър Юнайтед в края на сезон 2022/23. 33-годишният футболист беше свързван с няколко клуба през последните 10 месеца, само че настояванията му за заплати, откакто той притегли £375 000 на седмица в Юнайтед, се оказаха пречка за заинтригуваните клубове.

Де Хеа има впечатляваща автобиография, която включва 545 мача за Юнайтед за 12 години, както и купа във Висшата лига, Купа на Англия, две Купи на Карабао и Лига Европа. Но евентуални премествания в Нюкасъл след травмата на Ник Поуп и в Ал-Шабаб в Саудитска Арабия по този начин и не се материализираха и Де Хеа продължава да тренира самичък.

Доклади от Испания неотдавна бяха свързани с прекосяване в Реал Бетис и в този момент той последва това, като разгласява фотография в Instagram, на която тренира...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР