Давате ли си сметка за какво става дума? Ужасна история

...
Давате ли си сметка за какво става дума? Ужасна история
Коментари Харесай

Ген. Атанасов: Шефът на военното разузнаване бр. генерал Венелин ...

Давате ли си сметка защо става дума? Ужасна история е секторът за сигурност, само че нашите сътрудници от ГЕРБ и персонално Бойко Борисов отхвърлиха да проведем промяна и да се откри кой за кого работи.

 

Случващото се в Министерство на вътрешните работи и в " Митници " е многофункционално интензивно мероприятие, проведено предизборно за компрометиране на политическия съперник. Същата обстановка имахме преди локалните избори, когато ДАНС го спретнаха, с цел да провалят машинното гласоподаване.

 

Сега още веднъж задействат ДАНС, тъй като там има зависимости, които се употребяват, с цел да може да се вдигне прекален звук. Главният секретар на Министерство на вътрешните работи Живко Коцев трябваше да бъде отхвърлен, тъй като предстоят избори и би трябвало щабът в Министерство на вътрешните работи за противопоставяне на пазаруването на гласове и на изборните измами да бъде управляван от основния секретар, а Коцев не е комфортният човек. Целта е да се обезпечи чадър върху купувачите на гласове за ГЕРБ и Движение за права и свободи.

 

Атанас Атанасов

 

 

 

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР