Давате ли си сметка на кой свят се намирате? А

...
Давате ли си сметка на кой свят се намирате? А
Коментари Харесай

Прочетете Своя Хороскоп За Днес 14 Май! Ето Какви Изненади Са Ни Подготвили Звездите В Началото На Новата Седмица!

Давате ли си сметка на кой свят се намирате? А в действителност кой е по-реален от другия? Имате доста какво да споделите с другите, само че ще Ви повярват ли? Изглежда е време са започнете да пишете приказки.

Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)Ще имате потребност да се потопите във фантазиите си, да потърсите избавление в мистичното от практичното. За няколко минути може да се отпуснете и да намерите по този начин нужната естетика. Спирайте отвреме-навреме и поемайте мирис, след това още веднъж вдигнете скоростта.

Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)Приятелите са повече от братя, те са повече от родственици или сътрудници, те са просто са другари. Хубаво е да си давате сметка от време на време какво значат в живота Ви. Много ли са, малко ли са и кое е значимо количеството или качеството. И какъв би бил животът без приятелите. Направете един благ жест за тях, през днешния ден!

Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)Какво е задачата в живота на индивида, какво е знанието, какво е цялостта, за какво в действителност е всичко това. Ние хората приличаме на дървета, имаме си корен, само че имаме и корона и точно тази корона демонстрира какво носим, можем ли д априютим някого под сянката си или растем право нагоре като меч. Каквато и да е нашата посока, каквато и да е нашата цел, най-важното е тя да има резултат и за другите.

Хороскоп Дева (24 август - 23 септември)Днес пред вас се откриват необятни вероятности. Идеален ден за реализация на стремежи, тъй че самоуверено си пожелавайте и чакайте знак от ориста.

Хороскоп Везни (24 септември - 23 октомври)Понякога мрачните мисли ни отварят вратата към безнадеждността и единствено от нас зависи да не прекрачим прага. Ако Ви споходи сходно тъмно въодушевление, потърсете в себе си един ярък момент, представете си лицето на дете, поклонете се на живота и се върнете назад.

Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)Днес не се залавяйте с краткосрочни планове, има огромна възможност да попаднете на нечестни сътрудници. Преговорете отново, дали не изпускате нещо.

Хороскоп Стрелец (23 ноември - 21 декември)Днес ще сте затрупани с работа, само че това може единствено да ви активизира, въпреки всичко трудът краси индивида. Наградата за напъните си ще получите напълно скоро и то с лихвите.

Хороскоп Козирог (22 декември - 20 януари)Риск и конкуренция ще съдържа животът Ви през днешния ден. Явно имате потребност от повече адреналин, с цел да се чувствате живи, с цел да бъдете себе си. Може би е добре да не се пробвате да вдигате адреналина и на всички към себе си, има и други способи за деяние.

Хороскоп Водолей (21 януари - 19 февруари)Не може да се Занете ли кое е това, което Ви храни и Ви дава сили? Знаете ли по какъв начин бихте взели решение - с разсъдъка или с възприятията и какъв брой пъти възприятията в действителност са по-важни от разсъдъка. Ден за чувстване, за чувство, за връзка със съкровеното.

Хороскоп Риби (20 февруари - 20 март)Любопитството и вярата движат света. Днес е Ващият ден за любопитстване. Следвайте познатите модели и схеми, погледнете малко настрана, потърсете новото, открийте разликите, постройте нов модел.
Tags: ОЩЕ АСТРОЛОГИЯХОРОСКОП
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР