Даваш 10 бона и оставаш с достъп до класифицирана информация.

...
Даваш 10 бона и оставаш с достъп до класифицирана информация.
Коментари Харесай

Схема за изнудване в службите: Даваш 10 бона и оставаш с достъп до класифицирана информация

Даваш 10 бона и оставаш с достъп до класифицирана информация. Това е най-новата скица за изнудване на работещите в службите за сигурност, научи Фрог от проверяващи.
Източниците ни описаха за няколко такива случая. Корупционната процедура се употребява и като тип разпра с неуместните на властта чиновници. Отнемането на достъп до секретна информация на процедура значи уволняване. Вярно е, че то може да се нападна в съда от предходната година, само че системата е направена напълно в ущърб на засегнатите. Те имат право да се „ защитят” в съда единствено на една инстанция. Тя се смята за последна, което значи, че тотално са орязани опциите на „ жертвата” за равнопоставена борба.

По тази причина взетите на „ мушка” служители- главно служители на реда, антимафиоти и дансаджии, са подготвени да дадат благо и драго, единствено и единствено да останат на работа. При някои, обаче не се дава опция за „ откупване”. Пращат се медиатори, които другарски поучават неуместните, че би трябвало да си тръгнат сами, с цел да си спестят „ мръсотията” към събирането на компрометиращи данни за отнемането на допуск. Известно е, че при тази процедура се влиза под чаршафите на хората. Следят се техни срещи, контакти, интимни връзки, покупки, екскурзии и т. н. За да избегнат сходно наблюдаване, някои дансаджии и ченгета даже слезли от колите си и са се метнали на колела. Принуждават се да трансформират напълно метода си на живот. В случай на отпор от страна на „ мишената”, се минава към по-крайни ограничения като закани. В ДАНС има няколко такива случая сега.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР