Даването на възможности на практика бе темата на третата годишна

...
Даването на възможности на практика бе темата на третата годишна
Коментари Харесай

Модата отвъд дрехите, прическите и грима на наградите на InStyle

Даването на благоприятни условия на процедура бе тематиката на третата годишна гала за премиите на списание InStyle (Инстайл) в Лос Анджелис , където се събраха звезди на Холивуд и стилната промишленост, от Кейт Бланшет и Зендая до Синди Крофорд , с цел да празнуват това, което е в основата на привлекателността, заяви Асошиейтед прес.

Екстравагантността обаче бе последното нещо, което звезди имаха поради, когато се качваха на сцената, с цел да споделят свои мисли пред публиката. Сред присъстващите бяха Хайди Клум , Кейт Босуърт , Бри Ларсън , Елън Помпео , Тайка Уайтити и Кони Бритън .

" Създаденото от нас в модата излиза оттатък границите на облеклото, прическите и грима “, съобщи Зендая . „ Създадохме платформа, с цел да покажем разнообразни типове хубост ".
 Зендая ЗендаяGulliver/Getty Images
Майки споделили с нея, че поради афро прическата ѝ дъщерите им към този момент харесват личните си коси.

" Светът в този момент се нуждае от хора, които се демонстрират такива, каквито фактически са ", увери актрисата и певица Зендая .
 Кейт Бланшет, Зендая и Синди Крофорд Кейт Бланшет, Зендая и Синди КрофордGulliver/Getty Images
Кейт Бланшет , която бе оповестена за икона на стила, означи, че същинските икони на стила са дами, които са свободни да носят каквото желаят и да го вършат когато и където желаят. 
 Кейт Бланшет Gulliver/Getty Images
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР