Даваме възможността на ГЕРБ да имат най-високия пост в държавата

...
Даваме възможността на ГЕРБ да имат най-високия пост в държавата
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Кирил Петков: даваме възможността на ГЕРБ да имат най-високия пост в държавата

Даваме опцията на ГЕРБ да имат най-високия пост в страната – това е министър председателят. Това съобщи Кирил Пеков – ПП-ДБ пред публицисти в коридорите на Народното събрание.

Още гледайте във видеото на SafeNews:

Имам възприятието, че в последно време се приказва за премиера все едно е дребна позиция.

ГЕРБ получават в тази ротация, както се дали обещание, най-високия пост в страната. За да има баланс в сензитивната конструкция, в която управляваме, би трябвало да има и втори глас, втори баланс. Това е министърът на външните работи. Декларацията споделя – цялостна ротация “, сподели още Петков.

„ Не виждам никаква логичност, нов човек да се появи – имаме Мария Габриел и акад. Денков, те до момента са работили в синхрон. Предлагаме Мария Габриел да вземе най-високия пост в страната. Да се заплашва с избори 2 в 1, това за мен е липса на държавническо държание. В този миг не е работлив. Този вид червени линии няма да проработят. Цяла България разчита на този разговор. Не се плашим от предварителни линии. Когато стартират да се чертаят червени линии през медиите, това не е продуктивно и няма да се наведем “, добави Петков.

 

За още настоящи вести: Последвайте ни в Google News Showcase

Още вести четете в категория България

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР